Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Идеалната спа рутина точно във вашия дом

The ideal spa routine right within your home

Изморителните и изпълнени с предизвикателства дни могат да имат щастлив край след спа сеанс у дома. Дори ако всичко, което искате, е да се излегнете на дивана в хола или да се насладите на свободното си време в компанията на любими хора, вашият момент на глезене може да се случи едновременно.


Всичко, което трябва да направите? Натиснете бутона HOT и да тръгваме!

Вече дори и да не сте успели да си запазите час в СПА центъра или финансовите ви възможности не го позволяват, можете да се насладите на спа момент във всеки един момент от деня, благодарение на функцията за отопление на мини хладилника.

Функцията за горещо го загрява до 50-60 градуса по Целзий и благодарение на специален термостат спира, преди да е станало твърде горещо.


Какво можем да стоплим?

Восък за депилация – Идеален за сесии „направи си сам“, когато бързате и не можете да стигнете до уговорената среща

Компреси или кърпи за лице – Знаете ли, че като прилагате топли, леко влажни компреси върху прясно измита кожа, можете да допринесете за безопасното отваряне на порите? Това стимулира правилното усвояване на любимите ви продукти и засилва ефективността на серумите, маските и кремовете с този козметичен мини хладилник. Масла за лице, които ще хидратират и отпуснат кожата.

Масажни аксесоари (за предпочитане от естествен камък, а не от пластмаса) като гуа ша или ролки за лице за лимфен дренаж или естествен лифтинг с релаксиращ и пречистващ ефект.

Етерични масла - розмарин, лавандула, иланг-иланг и др. Нагряването засилва действието на маслата за по-дълбок и спокоен сън.

Маски за коса – Не забравяйте да ги оставите да се охладят достатъчно дълго, за да придадат на косата блясък и хидратация

Затоплете кърпите за коса, така че съставките в маската за коса да действат още по-ефективно.

Това е само един от начините, по които можете да използвате козметичния мини хладилник и неговата функция за отопление. С негова помощ можете да създадете истински СПА сесии у дома. Разберете как можете да се насладите и на охлаждащата му функция в нашите блогове.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани