Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Кажете сбогом на непокорната, къдрава коса

Say goodbye to rebellious, frizzy hair

Всички ние се сблъскваме с непокорната коса или така нареченото бебешко мъхче на челото в някакъв момент от живота си... особено след бременност или след витаминозно лечение за растеж на косата. Въпреки че могат да бъдат знак за здраве и регенерация на косата, те могат да имат грозен външен вид, когато искаме елегантен или елегантен вид.

Колко не са вдигали косата си на опашка през лятото, само за да видят стотици мънички непокорни косъмчета, избягали тайно от перфектната им прическа, защото челото им ще се изпоти? Да, всички знаем това твърде добре.

В Meloni се фокусираме върху намирането на решения за проблемите с грижата или разкрасяването на жените. Имаме удоволствието да ви представим най-иновативното решение за тези непечатани бебешки прежди.

Безцветна спирала за коса - Фиксира накъдрянето и бебешките косъмчета. Носете го със себе си навсякъде и се погрижете външният ви вид да остане добре поддържан през целия ден.


Какво прави тази спирала за коса толкова единствена по рода си?

Не омазнява косата! Фиксиращите спрейове натоварват косата и осигуряват ефекта на кора. Ето защо за нас беше изключително важно да разработим формула, която оставя косата ви суха и чиста. Можете да го нанасяте няколко пъти на ден, а вечерта, след като изчеткате косата си, може да откриете, че не е мазна!

Веган и дерматологично тестван - Знаем, че прилагането на най-естествената и чиста козметика върху кожата и косата ви е от съществено значение, така че се надяваме, че ще харесате тази чиста и безопасна формула. Препоръчва се за всеки тип коса и кожа.

Не е тестван върху животни.

Издържа до 7 часа - В зависимост от типа коса ще трябва да нанесете различно количество продукт.

Преносим и лесно преносим

Друг важен аспект е четката на спиралата за коса - С два вида влакна за улесняване на нанасянето на продукта върху всеки тип коса - къса или средна. И тъй като е безцветен, може да се използва за всеки цвят коса. След нанасяне изчакайте 5-10 минути, докато веществото изсъхне напълно и ще забележите, че непокорните нишки са напълно фиксирани. Не се притеснявайте за вятъра навън. Субстанцията на тази спирала за оформяне на непокорни кичури коса е достатъчно силна, за да издържи до 5-7 часа. Само гледайте да не вали, защото водата ще го отмие и няма да остане фиксирана.

Използвайте тази безцветна спирала, за да оправите косата си по всяко време! Независимо дали е след измиване на косата или няколко дни след последното измиване. Ефектите са същите, а продуктът действа също толкова добре. Веднага след употреба ще се убедите, че това е най-добрата спирала за коса.

И ако искате да използвате тази спирала както за косата, така и за веждите си, този продукт е идеален! Предлага ламиниращ ефект, който продължава цял ден! Прозрачните спирали за косми са най-доброто решение за завършена и уникална визия и ви спасяват във всяка ситуация.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани