Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% на всички продукти 🌸 Използвай код SPRING15 при поръчка
-13% на всички продукти ❤ Използвай код BEAUTY13 при поръчка

Магията, която крие масажът на лицето

The Magic of Facial Massage

Масажът на лицето: Естественият път към сияйна кожа

Природните камъни като инструменти за красота се превръщат в гореща тенденция и с основание! Нека изследваме силата на масажа на лицето и ползите от използването на естествени камъни.

Магията на масажа на лицето:

Може да се поглезиш в СПА център, но може и да се насладиш на масаж на лицето в уюта на дома си! А как може да стане това? Ето какво предлагат природните камъни и масажът с тях:

Релаксация: Често забравяме, че и лицето ни има мускули! Масажът на лицето ги отпуска, облекчава болката (главоболие, болки в челюстта) и дори помага при синузит, като намалява възпалението.

Сияйна кожа: Масажът на лицето подобрява кръвообращението, като доставя свежа кръв до кожата. По този начин се бори с акне, поддържа млад стегнат вид и стимулира производството на колаген и еластин (сбогом бръчки!).

Сбогом на подпухването: Масажът на лицето помага за дренирането на лимфната течност (естествената система за детоксикация на тялото) от тъканите, намалявайки подпухването и оставяйки един определено освежен вид.

Защо естествените камъни променят нещата:

Традиционната китайска медицина използва естествени камъни от векове за справяне със здравословни проблеми и постигане на сияйна кожа. Ето как те подобряват масажа на лицето:

Без силен натиск: Теглото и формата на тези камъни естествено прилага правилния натиск за стимулиране на кръвообращението и дренирането, без да дразни кожата.

Безопасни и надеждни: Без вредни химикали! За разлика от пластмасовите инструменти, естествените камъни са нежни към кожата и не отделят вредни вещества при масаж.

Топла или студена терапия: Ако камъкът е студен, той свива кръвоносните съдов.  Затопленият камък подобрява кръвообращението - идеално за постигане на здравословно сияние! Те могат лесно да се затоплят или охладят за лична употреба.

Положителна енергия: В китайската медицина се смята, че тези камъни притежават възстановяваща енергия, която се предава на човека по време на масажа.

Избор на инструмент от естествен камък:

Питаш се кой инструмент от естествен камък е подходящ за теб? Всеки един има и предлага уникални предимства:

Камък Гуа Ша: Този многофункционален инструмент има уникална форма за прецизен масаж на различни зони на лицето. Позволява по-голям контрол върху натиска и движението, което води до постигането на по-дефиниран контур.

Ролер за лице: Лесен за използване, ролерът се плъзга без усилие по лицето. С по-малък край за зоната около очите и по-голям за останалата част, той е идеален за чувствителна кожа.

Текстуриран мини ролер: Подходящ е за по-интензивен масаж. Този ролер подобрява кръвообращението и помага на продуктите за грижа за кожата да проникнат по-дълбоко.

 

Възползвайте се от силата на масажа на лицето и естествените камъни за сияен и здрав тен!

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани