Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Търсите здрави къдрици с минимални усилия?

Looking for healthy curls with minimal effort?

Повечето жени ще се сблъскат с проблема да се налага да правят косата си в даден момент от деня си. Всички искаме красива и добре поддържана грива, независимо дали е вълниста или права, но в същото време е практически невъзможно всеки ден да ходим на фризьор за това перфектно издухване. Разбира се, има процедури, които можете да извършите у дома, за да получите така желания вид, но в повечето случаи те включват вредни технологии и в дългосрочен план здравето на косата ви страда. Нуждаем се от търпение и време за всяка процедура, която извършваме сами, но понякога ни липсват и двете.

Но с Meloni Heatless Curler вие ще намерите своето решение за еластична, спретната коса, която остава невредима и перфектно оформена за по-малко от 10 минути! Представяме ви Beauty Curler, иновативен метод за стилизиране, който ще премахне дните с лоша коса от речника на всяка жена!

Heatless Beauty Curler, който не изгаря косата

Тази маша се различава от класическата маша, която обикновено включваме в контакта; тази микрофибърна козметична маша не се нагрява и по този начин не изгаря косата. Изработена от микрофибър, тя е приятна и изключително удобна за маневриране.


Удобни за спане

За да има достатъчно време косата да се оформи и къдриците да имат супер дефиниран вид, препоръчваме да го използвате поне 5-7 часа. Момичетата, които искат разхлабени къдрици, имат възможност да ги носят за 2-4 часа, но за тези, които искат дефиниран вид, най-добрият вариант е да го носят през нощта.

Разбира се, знаем колко е трудно да си починете с аксесоар в косата, като например машите; това е почти невъзможно и ние никога няма да ви кажем да пожертвате съня си за красота за прическа. Но нашият аксесоар е уникален, защото неговият микрофибър е достатъчно мек, за да се използва дори докато спите.

"Как да спя с това? Едва го усетих... все едно съм заспала на едни меки възглавници!" - Кармен

Комплектът съдържа уникални аксесоари за лесно и бързо използване

Комплектът за текстилни къдрици съдържа маша за пъпеш, две щипки за захващане, два малки ластика и два големи сатенени ластика. Всички тези аксесоари са предназначени да улеснят процеса на сплитане. Можете да фиксирате къдрицата в средата на главата с помощта на фиби, за да не се притеснявате, че ще се изплъзне, докато сплитате косата.


Колко ефективен е той?

Ако следвате нашите инструкции, ние гарантираме ултра пищни къдрици! Трябва да имате предвид следното:

  1. Косата винаги трябва да е прясно измита, когато поставяте машата. Измитата коса е хидратирана коса, която може да се оформи веднага след сплитането.
  1. Косата трябва да е най-малко 90% суха, така че само много леко влажна. Ако косата е мокра, когато завъртите кичурите на машата, тя няма да има време да изсъхне, а когато свалите машата, къдриците няма да издържат и накрая ще паднат.
  1. Кичурите коса трябва да се сплитат възможно най-стегнато около аксесоара за къдрене без топлина – косата трябва да приеме формата на машата, докато я носите, и само чрез стегнато сплитане ще можете да постигнете резултати.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани