Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Получете гладък и светъл тен благодарение на лимфния дренаж

Get a smooth and bright complexion thanks to lymphatic drainage

Сигурно сте чували за лимфния дренаж и неговите ползи за здравето повече от веднъж. И ако някога сте искали да се възползвате от тези резултати, но не сте били сигурни как можете да го направите сами или без помощта на специалист, сега имаме решение за вас!

Ще представим уред, специално създаден за ускоряване изхвърлянето на токсините чрез лимфен дренаж; текстуриран ролер - и да, текстурата му го прави толкова специален, защото повърхността му предлага дълбок масаж, способен да стимулира елиминирането на токсините от тъканите. Но нека първо да видим какво представлява този лимфен дренаж и какви са неговите ефекти върху кожата.

Какво е лимфен дренаж?

Лимфният дренаж е масажна техника, която се състои в извършване на специфични движения с лек натиск върху кожата, техники, които движат лимфата, течността на лимфната система, която съдържа токсини, тоест от нашите тъкани навън.

Самият масаж е този, който предизвиква елиминирането на токсините под кожата, а ако се практикува редовно, подобрява притока на кръв и подпомага насищането на тъканите с кислород.

По същество има прочистване, пречистване и оттам многобройните изключителни ползи за нашето тяло, защото деконгестията възстановява здравината и жизнеността на тялото.

Разбира се, първият въпрос може да бъде, ако е толкова просто, защо не всеки се радва на тези ефекти? Отговорът е прост – този масаж трябва да се извършва редовно и правилно, но това не е никак трудно, когато имате под ръка няколко уреда, които значително ще улеснят процеса.

Въпреки че са на мода от сравнително кратко време, ролките за масаж на лице са били широко използвани в китайската медицина от хиляди години. Още през 7 век китайските императрици са използвали тези ролки за детоксикация на кожата и предотвратяване на появата на торбички под очите. Днес можем да се насладим на същите предимства, ако проявим малко търпение към тях и бавно ги интегрираме в ежедневието си.

Видове ролки и разлики

Има няколко вида масажни ролки, но нека разгледаме тези с текстурирана повърхност, тъй като те са най-подходящи за стимулиране на дълбокия лимфен дренаж.

Докато ролките с гладка повърхност са специални за чувствителна или леко раздразнена кожа, текстурираните се използват за по-зряла кожа, нуждаеща се от повдигане и представяне на фини линии и бръчки. Наистина, признаците на стареене на кожата могат да бъдат преодоляни с помощта на такъв ролков масаж, тъй като неговата текстура стимулира циркулацията, тонизира кожата и нежно я ексфолира, подобрявайки вида на линиите на усмивката, изражението, но и по-дълбоките бръчки.

Ролерите могат да бъдат включени във всеки тип рутинна грижа за кожата, независимо от времето на деня. Има много предимства, когато се използва в комбинация с козметика. Те спомагат за по-бързото и дълбоко усвояване на продуктите за грижа за кожата, като помагат на кожата да се хидратира в дълбочина.

Розов кварц - най-популярният камък

От всички естествени камъни на пазара най-популярният е розовият кварц. Много хора го предпочитат заради типа на кожата си. Например, ако имате чувствителен тен, който лесно се дразни и не се примирява с различни кремове, препоръчително е да използвате текстурирани мини ролки с розов кварц, защото този камък е камъкът на любовта, тоест най-приятелският и нежен от всички камъни. Освен това ролерите с розов кварц помагат за намаляване на стреса и отрицателната енергия, тъй като техните свойства възстановяват, лекуват и обновяват клетките.

Как текстурираното валцуване подпомага лимфния дренаж?

Дълбокият масаж на кожата с помощта на текстурирани ролки стимулира лимфните възли, като по този начин ускорява елиминирането на токсините от тялото. Процесът започва от нивото на лицето и се спуска към областта на шията. По този начин цялото лицево напрежение се намалява и се извършва енергийно възстановяване.

Текстурираното валцуване е алтернатива на терапията с микроигли. Стимулира регенеративната функция на кожата, без да разрушава епидермиса. Текстурираната ролка може да се използва и за намаляване на целулит, стрии и белези по тялото. Нашата препоръка е да изберете набор от текстурирани ролки, за да можете да се възползвате от различните им свойства.

Ползи

Използването на ролки за масаж на лице има няколко предимства. Масажирането с тези ролки предотвратява стареенето на кожата, като тонизира лицевите мускули и подобрява еластичността. Освен това, ако се използва правилно, текстурираният масажен валяк за лице помага за обновяването на кожните клетки. Друго предимство е, че ролките подобряват кръвообращението и допринасят за производството на колаген в лицето.

В допълнение, текстурираните мини ролки облекчават напрежението в лицето и челюстта, ускорявайки елиминирането на токсините.

Заключение

Масажните ролки за лице са най-доброто средство за самостоятелно извършване на лимфен дренаж. Тази масажна техника е най-простата алтернатива, когато искате да се възползвате от всички тези прекрасни ефекти върху кожата, направо от уюта на вашия дом. Масажът е лесен за изпълнение, ако следвате инструкциите в опаковката, необходимо е само да го правите ежедневно, като използвате повтарящи се движения, в продължение на 3-5 минути.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани