Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Всичко, което трябва да знаете за козметичните мини хладилници

Everything you need to know about cosmetic mini fridges

Някои козметични продукти или продукти за грижа за кожата изискват специални условия за съхранение и повечето използват обикновени хладилници, за да ги поддържат студени. Но това съхранение има и недостатъци; може да пренася миризми и включва доста неудобно пътуване всяка сутрин/вечер до кухнята и обратно... Но сега, след като тенденцията стана толкова популярна, вече няма нужда да правите компромиси, благодарение на тези невероятни мини-хладилници .

Мини хладилникът поддържа вашите кремове на оптимална температура и осигурява най-добрите условия. Ако не сте знаели, колд кремовете имат много ползи за кожата, така че нека заедно разберем как тези мини козметични хладилници ще променят рутината ни.


Дерматологът Гретхен Фрилинг заявява, че:

  • Козметиката, съхранявана при ниска температура, е много полезна за кожата, като свива кръвоносните съдове, придавайки на кожата по-стегнат вид. В същото време се намаляват торбичките под очите или чувствителността/зачервяването. Тук можем да говорим за всеки продукт, от хидратиращ крем до тоник, шийт маска или околоочен крем, които след нанасяне студено предлагат освежаващо усещане, което ще освежи кожата ви.
  • Но не само кожата печели. Помислете колко много кремове и козметика могат да загубят свойствата си, ако се съхраняват неправилно. Продуктите, съдържащи витамин С, трябва да се съхраняват при ниски температури, за да запазят свойствата си във времето. Активни вещества като киселини или ретинол вече не са ефективни, ако са били на стайна температура твърде дълго.

Ако искате да се насладите на релаксиращ масаж и да запазите ползите от криотерапията. Поставете ролки от естествен камък и дори масаж на лице Gua Sha в мини хладилника за крем. Студеното усещане за съживяване е божествено.

Дерматологът Чанинг Барнет твърди, че козметичните продукти, съхранявани при ниски температури, не само ще действат като освежаващ компрес, но ниската температура засилва свойствата на активните вещества в крема. Например, околоочен крем, използван при температури от 5-6 градуса по Целзий, ще помогне за обезвъздушаване и успокояване на торбичките под очите чрез вазоконстрикция, ограничавайки притока на кръв в тази област.


На какво трябва да обърна внимание при избора на подходящ козметичен мини хладилник?

Сигурни сме, че вече сте се убедили колко необходим е мини козметичният хладилник и сега искаме да ви помогнем да изберете такъв, който да отговаря на вашите нужди.

Имате нужда от просторен козметичен хладилник, но такъв, който можете да поставите някъде близо до рутинното си място за грижа за кожата, така че да остане наблизо. Предварително измерва пространството и намира най-подходящото място за неговия размер.

Не забравяйте, че мини хладилникът за красота може да се зарежда от контакта чрез кабел, така че ще ви трябва зона, захранвана с електричество.

Изберете козметичен хладилник с подвижни рафтове, за да имате повече пространство при съхранение на високи продукти. Мини козметичен хладилник с място на страничната врата ще бъде най-подходящ за аксесоари за масаж или маски за лице.

Уверете се, че козметичният мини хладилник не работи като обикновен кухненски хладилник, тъй като те могат да замръзнат под 0 градуса по Целзий, а замразените и размразени козметични продукти ще загубят свойствата си. Мини хладилникът за грижа за кожата никога няма да замрази продуктите, защото охлаждащата му система достига само 15-20 градуса под температурата на околната среда, предпазвайки козметичните продукти.

Мини хладилник Meloni е с функции за отопление и охлаждане, две отделения и два кабела, един за стандартния контакт и един за кола, тежи 1,75 кг, предлага се със стикери, листовка с инструкции и гаранция.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани