Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

Имам ли нужда от мини хладилник за козметика?

Do I need a mini fridge for cosmetics?

За да се радвате на ярък и блестящ тен и да излъчвате най-автентичната си красота, за да придобиете повече увереност в себе си и личността си – трябва да познавате кожата си и нейните нужди.

А рутинната грижа за кожата не се състои само от избора и правилната употреба на козметични продукти, но и от начина, по който ги съхранявате. Да, козметичните продукти се нуждаят от правилно съхранение далеч от слънчева светлина, влага и топлина, особено в горещите летни дни.

Нашето решение? Мини хладилник за козметика, който ще ви помогне да се насладите на пълна и сложна рутина, като запази любимите ви козметични продукти свежи за по-дълго време.


Какво е козметичен мини хладилник?

Мини хладилник за козметика е иновативно преносимо оборудване с отделения за съхранение, система за охлаждане и функция за отопление. Тази функционалност допринася за ефективността на активните съставки в продуктите за грижа, като ги съхранява при оптимални температури и предпазва кремовете от появата на бактерии.


Каква е разликата между обикновен хладилник и козметичен хладилник?

Размер - Мини хладилник за кремове е компактен вариант на класическия във вашата кухня. По-точно, той има 4L капацитет, което ви позволява да го вземете със себе си... почти навсякъде. Тъй като е относително лесен за транспортиране, можете да поддържате най-добрите си продукти готови за употреба, докато пътувате.

Температура - Преносимият козметичен хладилник охлажда само 15-20 градуса по Целзий под температурата на околната среда в сравнение с класическия хладилник. Тази температура е оптимална за продуктите за грижа за кожата, като ги поддържа хладни, но не замръзва, така че да не губят свойствата си или да се разграждат с времето.

Нагряваща функция - За спа моменти точно във вашия дом... кой не обича топло масло за лице, нанесено с нагрят масажен камък след дълъг и студен зимен ден? Нека не забравяме, че можете да използвате хладилника за козметика и за малки, мокри кърпи, които отварят порите ви преди рутината.



Какви са предимствата?

Охлаждащата функция на хладилник за гримове гарантира дългосрочно запазване на формулата и ефективността на крема. Същевременно предотвратява появата на бактерии и съкращаването на срока им на годност поради неподходящи условия на съхранение. Загряващата функция на мини хладилника активира веществата в продуктите, като ексфолианти, маски или масла, като им помага да проникнат по-бързо в кожата и да действат по-дълбоко в нейните слоеве.


Козметичен мини хладилник ще подобри вашата рутинна грижа за кожата

Много жени намират интимно убежище в продуктите за грижа и грим. Премахва напрежението и умората им само за няколко минути в сутрешната и вечерната им грижа. Истинският ентусиаст на красотата и маниакът на здравето на кожата не само се нуждае от продукти за грижа за кожата, но и от специално място, в което да ги съхранява успешно, запазвайки свойствата им. В мини хладилник за сметана продуктите ще бъдат подредени по ваш вкус, винаги на една ръка разстояние.


„Обичам този мини хладилник... това е мечта! Той е малък и компактен, но охлажда много добре кремовете, а усещането, което изпитвам, когато ги нанасям студени е прекрасно. Не мисля, че някога бих могъл да се върна към топлите кремове!“ - Андреа

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани