Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

6 продукта, които не трябва да липсват в рутинната ви грижа за кожата

6 products that should not be missing from your skincare routine

Здравата кожа с естествен вид е желание за всеки от нас. За да запазим външния вид на кожата си или дори да подобрим нейните характеристики, трябва да използваме качествени продукти и да създадем персонализирани процедури, адаптирани към нейния тип. Отвъд типовете кожа има общ набор от продукти, които трябва да бъдат включени в рутината. Разберете какви са те и най-вече ролята им за постигане на желания вид на кожата.


Масажни аксесоари за цялостна рутинна грижа за кожата

За да може кожата ви да се възползва напълно от активните съставки в козметичните продукти, те трябва да бъдат масажирани в кожата с помощта на уникални аксесоари. И още повече, посланието ще има лимфодренажен и лифтинг ефект след използването на тези естествени масажни камъни.

Ролката за лице с розов кварц в момента е един от най-полезните аксесоари за нанасяне на кремове или серуми, така че трябва да изберете ролер, подходящ за вашата кожа. Ще видите, че има доста възможности за масажни камъни, като бяла кварцова ролка за лице за чувствителна кожа, гуа ша содалит или мини текстурирана ролка.

Козметичната спа лента за глава с дупка на гърба за защита на косата също е особено важна, защото не обичате да мокрите или замърсявате прясно измитата си коса с кремовете, маските или серумите, които използвате. Можете дори да изберете специалната кърпа за копчета за коса, ако искате да се почувствате в спа центъра.

Козметичният мини хладилник е отличен избор за съхранение на продукти, специфични за рутинна грижа за кожата. Освен, че запазват продуктите свежи и повишават ефективността им, кремавият мини хладилник предлага и перфектна организация при оптимална температура от 5-10 градуса.

Мицеларна вода за премахване на грим.

По принцип за мицеларна вода се говори само след премахване на грима, но този термин включва и почистващи замърсявания. Кожата може да се замърси дори когато не е нанесен пълен грим, така че можете да почистите кожата вечер с тампон с мицеларна вода. Подходящата, качествена мицеларна вода ще привлече нечистотиите като магнит и ще подготви кожата за използване на почистващия препарат.

Съвети и трикове - Мицеларната вода трябва да се изплакне от лицето, за да осигури изключителни резултати, противно на препоръката да не се изплаква.


За почистване на кожата

Знаете ли, че кожата е най-големият орган в човешкото тяло? Ами да, и за съжаление е и най-изложена на вредните фактори на околната среда или на действието на веществата, които използваме ежедневно. Кожата ви също е изложена на всеки сезон и всеки ден. Следователно ще изисква цялостно почистване, за да можете да премахнете замърсяванията, натрупани през деня. Изберете почистващ препарат с меко действие, което позволява правилното почистване на кожата, без да засяга структурата и текстурата на кожата.


Ексфолиране на мъртви клетки

За да действат продуктите за кожата дълбоко в кожата, е необходимо да се премахнат мъртвите клетки. За целта ще ви трябва нежен ексфолиант, който почиства и създава приятно усещане върху кожата.


Хиалуронова киселина за хидратация

Независимо от възрастта, хиалуроновата киселина е полезна за ежедневието. Нанесете хиалуронова киселина, като преди това напръскате лицето си с малко мицеларна вода. По този начин киселината ще абсорбира влагата и ще я задържи върху кожата.


Овлажнител със SPF (слънцезащитен фактор)

Съвременните кремове са подходящи за кожата, ако се използват редовно. Ще трябва да изберете дневен или вечерен крем, в зависимост от вашите предпочитания, но не забравяйте да прочетете малко етикетите. Добрият крем не трябва да съдържа парфюм или алкохол, тъй като тези съединения изсушават кожата доста и тя може да стане матова. Изберете крем със SPF, независимо дали е зимен или летен, защото UV лъчите са основният източник на стареене на кожата.

От съществено значение е да се грижите за кожата си и особено за кожата, която е изложена всеки ден. Изберете да създадете рутина, която е подходяща за вас и превърнете тази рутина в приятен ритуал за вас, като незабравимо изживяване в салон за красота.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани