Артикулът е добавен

Преминете към съдържанието
-15% on all products 🌸 Use code SPRING15 at checkout
-13% on all products ❤ Use code BEAUTY13 at checkout

3 предимства на мини козметичния хладилник, за които не бихте се сетили

3 advantages of a mini cosmetic fridge that you would not have thought of

Необходимостта да се чувстваме красиви и да имаме добре поддържан тен и кожа е изключително типична, а използването на козметика е част от нашето ежедневие. Разбира се, рутината е полезна за кожата, защото осигурява на кожата необходимата грижа. И все пак, дори нашите продукти се нуждаят от специална защита, особено за запазване на техните характеристики и валидност.

Използването на козметичен мини хладилник отвори нова ера в областта на красотата, тъй като тези аксесоари за грижа подчертават по-добрата грижа за козметиката, която използваме, и имплицитно по-добра грижа за себе си. Разберете от тази статия неподозираните предимства на мини хладилника и как той ви помага да се радвате на завиден тен и кожа.

Ефективно съхранение на козметика, в зависимост от употребата

Ако имате много козметика, трябва да сте виждали колко място заемат. Мини хладилникът за красота може да ви помогне да организирате по-добре вашите козметични продукти, като ги поставите според пространството и вида на употреба. Например, можете да поставите козметиката, която съставлява вашата дневна и нощна рутина във вашия мини хладилник: почистващ препарат, хиалуронова киселина, ретиноиди, колаген, аминокиселини, хидратиращ крем и термална вода.

Ако все още нямате настроена рутина за красота, тогава можете да поставите продуктите, от които се нуждаете в мини хладилника си за грим, за да направите ежедневния си грим: грунд, крем, основа, спрей за фиксиране на грим или кремообразни сенки за очи. Опциите са много разнообразни и това групиране или организиране на козметика ще ви помогне да направите пространството по-ефективно и да ги намирате по-лесно, когато е необходимо.

Мини хладилник с конкурентно предимство – Дава ви по-лесен достъп до вашите продукти.

Предимство е, че можете да стигнете до желаните козметични продукти по-бързо, ако ги подредите според това колко често ги използвате. Затова поставете продуктите, които използвате по-рядко в задната част на хладилника, като оставите възможно най-много място отпред за продуктите, които използвате в момента.


По-добра организация по срок на годност

Специалистите по дерматология ни обръщат внимание на необходимостта да използваме само качествени продукти и не само препоръчваме да обръщаме внимание на срока им на годност. За да разберете кога изтича срокът на годност на даден козметичен продукт, имате няколко възможности.

Първото би било да проверите етикета, където трябва да бъде отбелязан срокът на годност. Ако не можете да го намерите, трябва да потърсите върху опаковката на продукта икона с отворена кутия за крем или отворена бутилка и маркировка 3 месеца, шест месеца или 12 месеца, в зависимост от продукта.

Тази маркировка показва, че даден продукт има определен брой месеци на валидност от момента на отваряне на опаковката. Ще видите, че в зависимост от продукта, датата е различна, така че най-важното е да поставите продуктите в козметичния мини хладилник според този параметър. Така продуктите с по-дълъг срок на годност ще бъдат по-назад, а продуктите с по-кратък срок на годност ще бъдат по-напред.

Козметичният мини хладилник ви позволява да имате всички продукти за грижа на едно място и има ролята да ги предпазва от високи температури или други вредни фактори. Не забравяйте, че някои продукти променят формата и текстурата си, когато се сблъскат с температурни разлики (като например масло или кокосово масло), така че за тях ще бъде наложително да ги поддържате на по-ниска температура.

Спрете да затрупвате обичайния хладилник с козметика и се отървете от бъркотията в шкафа в банята с помощта на мини-хладилник за красота. Ще се насладите на ефективност в организацията, както и на допълнителна женственост и елегантност.

Оставете коментар

Моля, имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани